• Vaša torba
    Ukupno:
    Pogledaj torbu
  • Atina Blue
  • Atina Blue

Atina Blue

5.990 RSD

Više o košulji

Aktraktivna Košulja diskretnih linija, učiniće vašu pojavu vedrom i pozitivnom, bez obzira da ste li je obukli na Jeans kombinaciju ili ispod sakoa za poslovne prilike.

Elegantna Kosa Kragna standardne čvrstine.

Trapezaste Manžetne sa jednim dugmetom.

Atraktivan visoko kvalitetan materijal živih boja i dobby strukture, 100% pamuk sa 50 niti.

Rok isporuke 7 dana

O materijalu: Atina Blue

Kvalitetan materijal diskretnih linija i dobby strukture je pogodan kako za kancelariju, tako i za farmerke. Napravljen je od 100% pamuka sa 50 niti.

Odabir veličine

Veličinu ćete odabrati prilikom stavljanja proizvoda u korpu. Na raspolaganju će Vam biti sve opcije i uputstva za određivanje prave veličine. Vaše.

Vodič za veličinu Base London cipela

Kako da na lak način odrediti veličinu Base London cipele, jednostavno, potreban vam je: lenjir ili krojački santimetar, papir i olovka. Postupak merenja je jednostavan, u sedećem položaju stanite stopalom na papir, olovkom pažljivo iscrtajte konturu stopala, lenjirom izmerite dužinu izmežu pete i kraja palca. Na osnovu tablice mera lako možete videti koji broj Base London cipela odgovara Vašoj dužini stopala. Budite bez brige, ukoliko smatrate da Vam iz nekog razloga ne odgovara veličina cipele, nenošene cipele rado ćemo Vam zameniti za odgovarajući broj, prilikom eventualne zamene cipela nemate nikakve dodatne troškove transporta. Vaš MojKrojac.com Tim

Nemate nalog? Registrujte se